БАКИН РЕЦЕПТ ЗА ОМИЉЕНО СРПСКО ЈЕЛО! Бећар паприкаш са пилетином, кашика здравља на којој су генерације одрастале
23.10.2022.
08:53
Коментари (0)
Рецепти су сви слични и сви различити, а већина домаћица и нема неки посебан рецепт
Потребно:
- 3 главице црног лука
- 7-8 кашика свежих паприка
- 2 велика ољуштена парадајза
- Паковање батака и карабатака
- уље
- соли
Направите ЧОКОЛАДНУ ТОРТУ по БАКИНОМ рецепту: Потребно вам је пар састојака, припрема се БРЗО и лако (ВИДЕО)
Направите ЧОКОЛАДНУ ТОРТУ по БАКИНОМ рецепту: Потребно вам је пар састојака, припрема се БРЗО и лако (ВИДЕО)
КИСЕЛИ КУПУС КАО КОД БАКЕ! Рецепт који је ЛАК и ПОЧЕТНИЦИМА, а овако припремљен је РИЗНИЦА ВИТАМИНА Ц!
КИСЕЛИ КУПУС КАО КОД БАКЕ! Рецепт који је ЛАК и ПОЧЕТНИЦИМА, а овако припремљен је РИЗНИЦА ВИТАМИНА Ц!
Припрема:
На уљу издинстати па запећи батаке. У шерпу пржити лук на ребарца, па додати сечену паприку.
Кад се пропржи додати сечен, ољуштен парадајз и убацити препечене батаке и прекрити паприком.
Оставити да крчкају 5 минута, додати першунов лист и оставити заклопљено. Искључити.
Ручак је готов. Можете га комбиновати за куваним кромпиром или пиреом.