ЦАРСКА ПИТА СА КУПУСОМ И МЕСОМ: Толико је укусна да ћете УЖИВАТИ у сваком залогају (РЕЦЕПТ)
Кисели купус је савршена зимска намирница. Постоји много комбинација и начина на који се може припремати. Најпопуларнији је у сарми или са сувим месом. Иако га сви припремамо углавном у таквим јелима, ево предлога како да унесете промене у свој јеловник
Направите питу са киселим купусом и млевеним месом - веома интересантна комбинација! Јако брзо и лако се припрема са готовим корама, а тако је дивна и укусна да ћете уживати у сваком залогају.
БАКИН РЕЦЕПТ ЗА ОМИЉЕНО СРПСКО ЈЕЛО! Бећар паприкаш са пилетином, кашика здравља на којој су генерације одрастале
Направите ЧОКОЛАДНУ ТОРТУ по БАКИНОМ рецепту: Потребно вам је пар састојака, припрема се БРЗО и лако (ВИДЕО)
Потребно је:
- танке готове коре
- 1 мања главица киселог купуса
- 300 гр млевеног месамало црвене мл. паприке
- млевени бибер
- уље
Припрема:
1 мању главицу киселог купуса, исећи на резанце, што ситније. Упржити у уљу, па додати 300 гр млевеног меса, па заједно пржити око 20 минута.
Додати мало црвене млевене паприке и бибера и склонити са шпорета. Кору прву раширити на сто па је премазати уљем, додати другу преко ње.
Распоредити неколико кашика купуса и меса, савити странице и увити у ролат.
Ређати у подмазан плех. Све до утрошка материјала. Исећи мало ножем на ролате па пећи на 200 степени Ц око 35-40 минута.