Чисти КРВ, регулише холестерол и ВАРЕЊЕ: Постоји доста разлога да једете КУВАНИ КУКУРУЗ ове сезоне
Позитивно делује на здравље организма.
Сада је права прилика за кување кукуруза када су клипови довољно сазрели да буду укусни. Уколико нистре знали кувани кукуруз има веома моћно антиоксидативно дејство које се ослобађа кувањем, богат је и витамином Б1.
ПРЉАВА РЕРНА ЋЕ БЛИСТАТИ ЗА ПАР СЕКУНДИ УЗ ОВАЈ ТРИК: Потребна су вам 2 једноставна састојка која сви имате у кући
ОРУЖЈЕ МРШАВИХ: За 90 СЕКУНДИ убрзава метаболизам и МРШАВЉЕЊЕ! Једноставна ЈУТАРЊА РУТИНА!
Мишљење многих је да је сирово поврце здравије од куваног, али то не важи за кукуруз. Приликом термичке обраде кукуруза, кувања или печења, долази до ослобадања молекула с антиоксидативном активношћу, што повећава његове заштитничке моћи.
Антиоксиданси су молекули који помажу организму у одбрани од штетних слободних радикала и тако штите од низа дегенеративних болести, попут катаракте, рака, болести срца, Alchajmerove болести.
Ово су само неки од разлога због којих би требало га једете чешће:
- Кукуруз је одлична превенција против Alchajmerove болести
- Ефикасан је у борби против вишка телесне тежине
- Смањује ризик од кардиоваскуларних болести
- Смањује апсорпцију холестерола у крви
- Регулише дијабетес и хипертензију
- Јача кости
- Регулише процес варења
- Делује позитивно на кожу и вид