Многи ПРАВЕ исти ГРЕШКУ приликом КУВАЊА КУКУРУЗА - Овако се губе драгоцени састојци и својства
Делује као диуретик и одличан је за бубреге.
Барени кукуруз је невероватно здрав, али док га кувају, сви правимо исту грешку - са клипова скидају кукурзну свилу. Ипак, препорука је да се кукурузна свила обавезно кува са кукурузом и да се поједе.
НОЋАС СВЕ ПУЦА - Пун Месец У ВОДОЛИЈИ доноси КОЛАПС, осетићете налет ДЕСТРУКТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ
ОШТАР, ЈАК БОЛ У МИШИЋИМА ТОКОМ НОЋИ - Ево зашто настају ГРЧЕВИ, ово је СТАЊЕ организма које их изазива
Ево зашто са кукурузом треба да поједете и свилу:
- Спречава настанак камења у бубрезима
- Делује као природан диуретик и подстиче избацивање вишка течности из организма.
- Снижава ниво шећера и холестерола у крви
- Обилује калијумом, који подстиче згрушавање крви
Ако не можете да једете кукурузну свилу заједно са кукурузом, конзумирајте је на следећи начин - одвојите је од кукуруза и прокувајте у мало воде. Процедите, па кад се охлади, попијте као чај.
Напомена: Чај од кукурузне свиле не препоручује се трудницама, јер може да дође до прераних контракција.