Нешто НА КАШИКУ из БАКИНЕ КУХИЊЕ: Направите паприкаш са ПИЛЕТИНОМ, јело идеално за викенд - породично окупљање
04.06.2022.
08:30
Коментари (0)
Здраво и укусно!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за паприкаш, савшено јело за викенд ручак.
Потребно је:
- 600 кг
- 4-5 зелених паприка
- 2 парадајза
- 3 велика црног лука
- уље со
- пилећа крилца
- млади кромпир
„ДА ЛИ ЈЕ ОВО ЉУДСКО БИЋЕ?“ Сораја не престаје да интригира: Шта јој се десило са лицем и телом?
„ДА ЛИ ЈЕ ОВО ЉУДСКО БИЋЕ?“ Сораја не престаје да интригира: Шта јој се десило са лицем и телом?
ШТА ЈЕ СА НОСЕМ? Луна Ђогани стигла на рођендан Ане Кораћ, овај ДЕТАЉ на ЛИЦУ сви приметили (ФОТО)
ШТА ЈЕ СА НОСЕМ? Луна Ђогани стигла на рођендан Ане Кораћ, овај ДЕТАЉ на ЛИЦУ сви приметили (ФОТО)
Припрема:
Крилца посолити у шерпу ставити мало уља и поређати посољена крилца. Сипати нало воде и ставити да се крилца динстају, доливајући увек по мало воде и пар младих кромпира и запећи их (око 20 мин.)
У другу шерпу насеци на резанце додати мало уља и лук пропржити да мало омекне. Додати сечену паприку на кругове посолити и пропржити. Кад се крилца испрже, додати преко њих пржену паприку. Огулити парадајз исећи на коцке и убацити. Још мало ако је по потреби још посолити. Укрчкати мало да испари течност.