РИБА И ПОВРЋЕ: Рецепт за ПОСНИ РУЧАК из бакине кухиње, веома УКУСНО и здраво, припремите га ДАНАС
Уколико не знате шта да спремате, ево идеје...
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт који је идеалан уколико постите. Сигурно нећете остати гладни, јер је ово јело пуно здравих калорија.
Потребно је: 500 гр кромпира, 2 шаргарепе, 1 главица цног лука 3 кашике пиринча бели лук у гранулама млевен бибер уље першунов лист по жељи риба по избору
Проблеми са ДИСАЈНИМ ОРГАНИМА код ОВНА, РИБА има БРАЧНУ ПОНУДУ: Дневни хороскоп за СУБОТУ је ту
Добро ПОЗНАТ СИНДРОМ - психијатар ОТКРИО ДИЈАГНОЗУ Миљане Кулић: Пре ОБРАЧУНА и дисквалификације тражила ове ЛЕКОВЕ
Припрема: Кромпир исећи на листиће, као и шаргарепу. Лук исеците на кругове.
У кромпир убацити шаргарепу, бели лук у гранулама. соли, бибера и зачина по жељи.
Додати уље па измешати. Тепсију подмазати уљем па ставити пола кромпира, преко кромпира поређати кругове лука Ставити опран пиринач и остатак кромпира. Преко кромпира по жељи може риба. Мало још поуљити и сипати мало воде да прекрије пиринач. Пећи у рерни 50 мин на 200 степени Ц.
Цео рецепт погледајте и на видеу у прилогу..