ТРИ РЕЦЕПТА ОД ПРЖЕНОГ КИСЕЛОГ КУПУСА: Не зна се који се ЛАКШЕ и БРЖЕ прави, али ни који је УКУСНИЈИ!
Прсте да полижете...
Једни од омиљених рецепата су одувек били они који су брзи, а укусни.
Од само једне намирнице - купуса, можете направити чак три варијанте различитих јела, па тако се и ослободити кувања и спремања за наредних пар дана:
ЧУВЕНА МАНЕКЕНКА ДОЖИВЕЛА НЕЗГОДУ: "Ударио ме је у ГЛАВУ, поломљен ми је зуб!" (ФОТО)
11 савета нутриционисткине који ће вам ОЛАКШАТИ ЖИВОТ и мршављење: На 6. скоро нико не обрати пажњу!
"ПЛАНИРАО САМ ДА ЈЕ ЖЕНИМ..." Дечко сазнао СУРОВУ ИСТИНУ о вереници, а онда му је ПРИЗНАЛА и ДЕТАЉЕ!
Потребно:
- 1 главица киселог купуса
- уље
- млевен бибер
- бели лук по жељи
Припрема:
Купус исећи на танке резанце и пропржити. Након 35-40 минута пржења купуса, он је готов (када видите да се лепи за дно и оставља трагове), додати мало млевеног бибера, а по жељи и мало белог лука.
1. Пита са киселим купусом
На једну кору посути испржен купус, увити са стране, поуљити, а потом и уролати до краја коре и ставити да се пече.
2. Флекице са киселим купусом
Скувајте флекице (тестенине) и помешајте са испрженим купусом. По жељи можете додати алеву паприку или још бибера.
3. Пире кромпир и кисели купус
Која је ваша омиљена варијанта? Пријатно...