Спрема се у само једној посуди: Најлакши рецепт за чоколадни колач
02.03.2020.
13:00
Коментари (0)
Преукусно!
Лако се спрема и брзо једе - уверите се и сами!
Загореле наслаге спадају, судови се цакле: Ова смеса је чудо живо!
Загореле наслаге спадају, судови се цакле: Ова смеса је чудо живо!
Не бацајте кору од банане: Ево како је можете искористити
Не бацајте кору од банане: Ево како је можете искористити
Састојци:
- Две шоље брашна
- Две шоље шећера
- Пола шоље какаа
- Две кашичице соде бикарбоне
- Кашичица прашка за пециво
- Пола кашичице соли
- Два јаја
- Шоља уља
- Шоља необраног млека
- Шоља вруће воде
За фил:
- 115 грама путера
- Две шоље шећера у праху
- ¼ шоље какаа
- Кашичица и по екстракта ваниле
- Три-четири кашике млека
Припрема:
Загрејте рерну на 180 степени и припремите плех у којем ћете пећи колач.
У великој посуди помешајте првих шест састојака, а затим додајте јаја, уље и необрано млеко, воду, па све добро измешајте.
Када су сви састојци сједињени, налијте смесу у плех и пеците око 35-40 минута. Оставите да се охлади, а у међувремену припремите фил.
У посуди најпре умутите путера док не постане кремаст, па додајте остале састојке за фил. По потреби додајте још млека, уколикоје фил превише густ. Када је одговарајуће густине, премажите колач.
Да буде укусна као у пицерији: Избегните ову грешку када правите домаћу пицу
Да буде укусна као у пицерији: Избегните ову грешку када правите домаћу пицу
Сви су се питали "Да ли чај може да се поквари?", а ОВАЈ одговор нико није очекивао!
Сви су се питали "Да ли чај може да се поквари?", а ОВАЈ одговор нико није очекивао!
БЛАГОСЛОВ ЗА НЕПЦЕ: Направите домаћи бурек као из пекаре! (РЕЦЕПТ)
БЛАГОСЛОВ ЗА НЕПЦЕ: Направите домаћи бурек као из пекаре! (РЕЦЕПТ)
Домаћице, загрејете маргарин на собној температури за тили час - ЕВО И КАКО!
Домаћице, загрејете маргарин на собној температури за тили час - ЕВО И КАКО!