ПОРТУГАЛСКА КАЈГАНА: Летњи специјалитет који морате да пробате - ЗАСИТАН А НЕ ГОЈИ!
Укусно а здраво
САСТОЈЦИ
450 грама сувог бакалара
1 литар млека
3 кашике маслиновог уља
2 кашике танко нарезаног лука
ВЕЧИТА ДИЛЕМА: Шта се дешава када попијете кафу на ПРАЗАН стомак?!
НАЈБОЉЕ НАМИРНИЦЕ ЗА ВЕЧЕРУ: Њих не морате да избегавате, једите их без ГРИЖЕ САВЕСТИ!
ЈЕДИ 2 БАНАНЕ ДНЕВНО ТОКОМ ЈЕДНОГ МЕСЕЦА И ГЛЕДАЈ! Ових 6 невероватних ствари десиће се твом организму
со
свеже самлевен црни бибер
2 шољице насецканог кромпира (на коцкице)
12 умућених јаја
1/2 шољице насецканих маслина
ПРИПРЕМА
Умочите бакалар два дана раније у 1/2 литра млека, поклопите и оставите у фрижидеру 24 сата. Следећег дана излијте млеко, а рибу добро исперите хладном водом. Умочите је у свеже млеко и оставите у фрижидеру још 24 сата. Излијте млеко, па опет исперите водом. Обришите па разломите на мање комадиће. Оставите по страни. У великом тигању лагано угрејте маслиново уље. Додајте лук, посолите и побиберите. Динстајте 4 до 6 минута. Додајте кувани кромпир и бакалар. Наставите динстање још 4 минута. Додајте зачињена јаја, непрестано мешајте, па пеците још 4 минута. Сервирајте и украсите насецканим маслинама.
УКУСНИ МАФИНИ СПРЕМНИ ЗА ЧАС - Чоколадни колач БЕЗ брашна, уља и шећера! ЗДРАВА посластица!
ИДЕШ НА МОРЕ, А ТРЕБА ДА ДОБИЈЕШ ЦИКЛУС? Сазнај СВЕ о таблетама за одлагање МЕНСТРУАЦИЈЕ!
ОДМАХ ЋЕТЕ СМРШАТИ: Три ФЕНОМЕНАЛНЕ промене које се дешавају чим ПРЕСТАНЕТЕ да ЈЕДЕТЕ хлеб!
Суштина је следећа: овакав оброк је заситан али и здрав. После њега нема тескобе у стомаку, нема надимања, а ни вишка килограма.
Уживајте!