Пробајте ПИЛЕТИНУ на бакин начин: Ове преукусне шницле од ренданог БЕЛОГ МЕСА сигурно нећете правити само једном (ВИДЕО)
Ево како да направите овај специјалитет
Пилетина никада није лош избор, а могућности њене припреме су многобројне. У данашњем рецепту бака нуди специјалан и занимљив начин за савршени пилећи ручак са прилозима.
БРЗЕ РОЛНИЦЕ СА ШУНКОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Овакав доручак још НИСТЕ ПРОБАЛИ, хрскаво и укусно! (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШУ ПОГАЧУ ОД ПИРЕ КРОМПИРА: Уз њу вам ништа друго не треба! (РЕЦЕПТ)
СА ШУНКОМ И ЧВАРЦИМА: Идеална ЗА ДОРУЧАК, рецепт за ПРОЈУ на бакин начин, брзо се спрема (ВИДЕО)
Потребно је:
- половина смрзнутог пилећег меса
- 1 главица црног лука
- 1 већи кромпир
- 1 кашичица белог лука у гранулама
- мало бибера
- 1 кашичица млевене црвене паприке
- 1 кашичица сувог зачина
- першунов лист (по жељи)
- 1 јаје
Припрема:
Изрендати смрзнуто месо на ренде. На исто ренде изрендати кромпир, па га исцедити. Изрендати и црни лук.
У смесу додати јаје, бели лук, бибер, млевену паприку, зачин и першун. Потом све изједначити. У тигањ сипати уље и рукама обликовати шницле па их поређати у тигањ.
Поклопити тигањ и пржити док не порумене.
Служити док су топле уз кромпир пире и супу.
Пријатно!